BonteVlucht

Alles over de vereniging van en voor recreanten op recreatieterrein Bonte Vlucht, Doorn, NL

welkom

Midden in het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug ligt het recreatieterrein de “Bonte Vlucht”, een terrein dat volledig geïntegreerd is in de omgeving, waar hekken ontbreken en de natuur wordt gerespecteerd. Het terrein ligt in de Ecologische Hoofdstructuur. Dieren en recreanten hebben een vrije uitwisseling met het omliggende natuurpark.

Om de belangen van recreanten te behartigen is de Recreantenvereniging Bonte Vlucht opgericht.Deze bemiddelt in contacten met de parkleiding, de Gemeente Utrechtse Heuvelrug en andere instanties wanneer het over belangrijke zaken gaat. Zaken als een goed verblijfsklimaat en zekerheid voor de recreanten enerzijds en het bewaken van de kwaliteit van bos, natuur en milieu anderzijds.

Het belang van de recreant staat voorop, maar er is ook oog voor de belangen en de bedrijfsvoering van het park.

De Bonte Vlucht kent een traditie van solidariteit en gezelligheid, waarin voor iedereen plaats is.

Update: 4 oktober 2013

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: