BonteVlucht

Alles over de vereniging van en voor recreanten op recreatieterrein Bonte Vlucht, Doorn, NL

andere voorpagina

Dag volgers van Bonte Vlucht,

Omdat ik signalen kreeg dat de diavoorstelling op de voorpagina in strijd is met de auteursrechten (foto’s van internet geplukt) heb ik deze voorlopig aangepast, Niet geheel tot mijn tevredenheid, maar er komen waarschijnlijk nog andere foto’s. Daar ga ik dan weer mee aan de slag.

Tegen die tijd geef ik wel weer een bericht.

Groet, Rein.

Een Reactie op “andere voorpagina

  1. Lucy Weber december 12, 2014 om 11:32

    Ik vind deze al heel mooi hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: